DAY 4 & 5 

Jag raderade mitt förra inlägg. På ett sätt ångrar jag mig då jag vill vara ärlig med er, vill vara öppen så ni ska förstå mig bättre men jag vet inte om jag vågar.

När jag håller en del av mig privat fortfarande, den delen som är jobbigast så känns det som att jag aldrig riktigt kan bli krossad heller – för då ger jag inte allt. Precis som i ett förhållande , ger man allt, visar man allt, då har man också allt att förlora sedan och det är så jag känner med mina kanaler och mig själv också, jag vet inte om jag vågar 100%. Men kanske en dag.

Igår vaknade jag upp och mådde bra, såklart har man lite smärta i boobsen men det är absolut inte olidligt. Många varnade mig och sa att de grät 10 dagar i sträck så fort de rörde på sig men så känner inte jag, klart det gör ont men jag kan hantera det. Runt 08 hade mamma dukat upp mysfrulle och 09 kom Julia till mig då hon skulle skjutsa mig halvvägs till Malmö (Jönköping) där Stefan väntade på oss, han åkte alltså från Malmö till Jönköping. Julia var så snäll och skjutsade annars hade Stefan fått åka typ 10-11h i sträck, no fun at all. Juste, vi plockade upp Bailey innan såklart – som jag saknat henne! dock suger det att jag inte kan lyfta upp henne..

Det var mysigt med en liten roadtrip iallafall, jag kände att det behövdes lite tjej snack och mys med tanke på att jag träffar mina riktiga vänner hemifrån så sällan..

Väl hemma i Malmö tog Stefan hand om mig som om jag bodde på ett 10stjärnigt lyxhotell med 24/7 butler haha! Han är verkligen världens finaste kille.

Imorse vaknade jag av rejäl smärta, inte i boobsen utan i magen och det var bland annat det jag skrev om i mitt förra inlägg jag raderade. Kortfattat så tror jag att magsmärtan jag haft i flera flera år är på grund av mitt jobb. Det kan verka all fancy och endast roligt men icke, den ångest, rädsla, oro, stress och press jag känner pga mitt jobb är ingenting jag känt förut. Det är hemskt och ibland äter den upp mig inombords vilket får mig att fundera på om det verkligen är ett jobb för mig, kommer min kropp, mitt psyke orka med det – jag vet inte.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)
 • Ella

  Hej Josephine!
  Jag har följt dig ett tag nu och du känns som en sån härlig person, varm, godhjärtad och snäll. Jag älskar att läsa din blogg och kolla på din youtubekanal MEN den känslan som jag tror du har, har jag också haft gällande mitt arbete. Ena dagen går det medans en annan bryter man ihop och mår skit. DET ÄR INTE VÄRT DET! Jag tycker du ska göra det som känns bäst för dig och det tror jag alla som följer dig och som stöttar dig kommer hålla med om.
  Om det känns svårt, prova med en paus då? Och då menar jag en riktig paus och gör något annat sålänge som du tror skulle passa dig bättre.
  Tänk på dig själv, du ska inte känna att det du jobbar med idag är för alla andras skull gör det isåfall för din egen skull.
  Ta hand om dig!

 • Carola

  Du är så fin och mysig. Gör det som känns bäst för dig 🙂

 • Elin Assio

  Ta hand om dig fina Josephine! Det finns inte mycket som är viktigare än hälsan 🙂

 • Nadja

  Kämpa på, du e grym fina😚❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *