Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Julieth

  Hej! Du berättar i vloggen att du har otroligt torrt ansikte. Jag har samma sak, tycker att det nästan är ett problem nu på vintern. Hittar inga bra produkter till ansiktet… det är jättetorrt och sen blir det små torra ”hudflagor”, och då kan jag inte sminka mig eftersom flagorna syns sen ännu mer och det är helt hemskt…
  Har du några tips på bra produkter och hur du gör? Tycker att du har jättefin hy.

 • Julia

  Jag sks också operera mig nu den sista mars. Bröstlyft och inplantat. Sååå nervös!!! Haha men blir så taggad när jag ser dina bilder. Det som gör mig mest orolig är storleken. Jag har också alltid haft stora bröst. Och din storlek blev perfekt!! Hur många ml satte du in????

  • josephine

   Åh tack vad glad jag blir! Jag har alltid haft stora och kan inte tänka mig att inte ha stora liksom men ville ha betydligt mindre än innan! Jag la i 245 i varje tutte😃
   All lycka till dig, det kommer gå hur bra som helst🌸🌸

 • Lina

  Hej! Jag vill göra samma ingrepp som du gjorde och var på konsultation idag, kirurgen sa att de föredrar två operationer, en operation för förminskning och en för implantat. Han sa även att de bara kan ta bort Max 60% av mina egna bröst och sedan lägga inlägg men de kan hända att brösten blir väldigt stora? Tycker att allt han sa låter konstigt, speciellt det med två operationer, vad sa de på art clinic till dig och hur mycket av dina egna bröst tog de bort? Jag har idag naturliga bröst som motsvarar 1100gram styck. Hälsningar Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *