TUTT UPDATE OCH BILDER

Jag har tänkt tanken att dela med mig av före och efter bilder på mina bröst men sen har jag ångrat mig då jag inte vill att det ska finnas tuttbilder ut i det fria på mig så vi får nöja oss med dessa bilder jag publicerar i detta inlägg!

Hoppas allt är bra med er människor, själv mår jag riktigt bra idag. Jag har varit ute med bailey på 2 lång promenader varav en då vi träffade på en gullig tant med sin lilla hund så bailey fick en ny kompis. Älskar att se henne busa med andra hundar, det gör henne så glad och då gör det mig glad – suget efter en till pomme är maximerat just nu.

Förutom promenaderna har jag klippt två vloggar om min operation, en ”innan operationen” och en ”operationsdagen”, imorgon kommer jag klippa den tredje ”efter operationen” då jag inte orkade sitta mer framför datorn idag. Första vloggen hittar ni HÄÄÄÄÄR.

Idag känns mina nya tuttar underbara. Det gör inte alls ont, jag har börjat lagt mig lite mer på sidan när jag sover/vilar och det gör inte ont, frågan är om man ska göra det? Ups, måste kolla mina papper. Svullnaden är dock ENORM. Ni som opererat brösten, lagt i implantat, hur länge är man svullen? Det har gått en vecka för mig nu (imorgon) och jag är super svullen, det är liksom spänt hela hela tiden.

Förutom svullnaden så känns allt super bra verkligen, när jag gick ut och gick så kände man liksom brösten hänga där uppe bara haha så himla ovanligt och konstigt men jag älskar känslan!! Så fort jag tar av mig min stödBH för att titta lite på mina brön så blir jag alldeles tårögd, jag är SÅ GLAD att jag har gjort denna operation, så så så glad och just nu längtar jag verkligen tills jag är hemma igen i Örebro så jag kan visa upp mina nya tatas till mina vänner 😀 IIIIHHHH

Här ser ni en halvtuttbild. Man ser såren och det gör mig ingenting verkligen, jag ser fram emot imorgon då jag ska till capio och de ska ta bort tejpen och kolla mina stygn! GUUUD SÅ SPÄNNANDE! Alltså på denna bild håller jag endast för mina nipples, jag håller inte upp tuttarna med händerna som jag alltid fick göra innan utan de bara sitter på plats och jag håller bara för, DRÖM! 

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (11)
 • Ella

  Mina var svullna i ungefär en månad. La in 400cc. Och efter två månader hade dom droppat väldigt mycket och såg ut som mina egna bröst jag hade innan (fast större) nu blir dem ett halv år och jag ser mer och mer att brösten förändras, dom känns nästan större nu än för tre månader sedan😂 Men det tar ju ett år tills man ser exakt! Dina ser super fina ut!!

 • Racermutta

  Du är bara för grym 😊 💪 ang dehär med en till pomme, tog inte du hand om en till liten flickkompis åt bailey? Vars försvann hon? 😊

  • josephine

   Ja vi hade hand om Vera ett par veckor tills hennes ägare hittade en ny familj till henne så vi var bara ”värd” familj åt henne ett litet tag 🙂

 • Johan

  Hej Josephine!

  När jag såg dig i ex on the beach var du det finaste jag har sett ☺️

  Förstår inte varför du har opererat dina underbara naturliga bröst.. Tycker inte att det det sätter ett bra exempel för alla dina yngre följare. Au naturell är bäst!

  • josephine

   Kolla mina tidigare videos så kommer du förstå 🙂 jag är ett mycket bra exempel för mina följare då jag går öppet ut med att jag har stora hängbröst som påverkar min vardag negativt och gör jag äntligen någonting åt det:).
   Majoriteten av mina följare är äldre och sjukt många är glada och tacksamma för jag går ut med detta då de har samma problem. Och det är endast 18% av mina följare som är mellan 13-17 så du vet 🙂

 • Anna

  Hej Josephine!
  Har verkligen skrollat runt men hittar inte svaret, hur mycket la du i om man får fråga? 🙂
  Hoppas allt känns bra! Kram

  • josephine

   Hej! Jag la i 245 bara 🙂 hade stora bröst innan som hängde och det är därför jag opererade mig, för att förminska och lyfta upp, sen tyckte kirurgen att vi skulle lägga i lite för att bibehålla volymen så då la vi i lite 🙂 kram!

   • Linda

    Vilken profil la du in? Och hur mycket egen vävnad hade du efter som tog bort vävnad? Tacksam för svar. Vill också ha såna tuttar! 🙏🏼

 • Sussie

  Supersnygga! Jag har också haft stora hängbröst och jag har förminskat och fått ett helt annat liv, ett bekymmersfritt liv utan ryggont!

  Dina tuttar ser jättefina ut 🙂

 • Sandra

  Jag har förstorat min (va helt platta efter ammning, och 25 år gammal med tanttuttar e inte kul)
  425 cc och det tog nog en månad innan all svullnad lagt sig, men de två första veckorna va hemska, stenhårda va dom, men nu e jag inne på min andra månad och de är jätte fina, ha fått tillbaka min klyfta, inte lika stora som när jag ammade med nästan (kunde vart snäppet större) men jag är nöjd! De är mycket finare och kvinnligare nu. Jag tycker det är snyggare att klä mig nu då de sitter finare med lite byst.
  Det bästa jag gjort!

 • Agnes Olsson

  Okej måste först säga wow vilket resultat!! Ser verkligen riktigt bra ut och är glad för din skull. Men när jag ser bilderna med så kliar det i hela mig, då jag har opererat mig flera gånger och när det läker så har stygnen kliat såå himla mycket haha. Aja lycka till med allting!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *