TYP SÅDÄR KÄR

Idag ska jag till Capio och dom ska ta bort min tejp så då får jag se mina boobs for REAL för första gången! WOOOOW!!!

Jag har haft en sjukt effektiv morgon. Gick upp, städat hemmet, tvättat, fixat och ordnat och strax kommer Stefan hem från sin borta match och I really can’t wait. Jag saknar honom efter 1 dag????? Förstår inte att man kan vara såhär kär efter nästan 2 år tillsammans men det är fantastiskt.

Vill också visa er vad som stod utanför min dörr för ett par dagar sen, världens finaste gift från Benefit. Jag ser alltid stora bloggerskor/influencers få hem så fina paket och så får jag ett?! Jag blir sååååå himla glad! Tusen tack benefit.


Finaste finaste bailey busen <3
Look at them colors – oooooh so beautiful och somriga!

Nu ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av nya Ex on the beach (den brittiska versionen) OCH DOM ÄR SÅ JÄKLA KNÄPPA HELA HÖGEN, därför måste jag bara titta – dom är insaaaaaaane! och så ska jag beställa hem nya bikinis (därav massa halv nakna tjejer på min mobil haha)

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *