UNEXPECTED

Vilken unexpected morgon! Kl 09 skrev Madde (en tjej i Malmö som har hand om pomeranian gruppen som Bailey är med i) att hon var hundvakt till en liten tjej men hennes hane Mikey blev helt cray cray för lilltjehen började plötsligt löpa så hon frågade om jag kunde vara hundvakt idag och detta ansikte tackar man ju såklart inte nej till? Polly heter hon, 6 månader och så jäkla söt så man smälter. 

Dom har busat hela förmiddagen och jag undrar vad Stefan kommer tänka när han kommer hem haha! Han vet att jag vill ha en till hund så kan kommer förmodligen undra om jag helt plötsligt köpt en till. 

Titta bara så fina de är! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Askigt hår. Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *