EN DAG I BILDER

Godkväll,

Tänkte testa en ny grej och köra ”en dag i bilder” då jag istället för att uppdaterar flera gånger om dagen så tar jag bilder hela dagen och ligger upp ett lite längre inlägg på kvällen, vad tycker ni om det? Eller vill ni hellre att jag delar upp det? 🙂

Här kommer dagens iallafall:
Imorse testade jag ett par nya fransar från den nya kollektionen vi kommer släppa, jag älskade dom verkligen! Sen bloggade jag, jobbade lite och sen var det dags att gå ut med Bailey. Äntligen börjar det bli lite varmare ute så jag hade på mig en tunnare jacka idag och keps, weiii, såg nu att min keps ser as smutsig ut och det hänger hårstrån på den? haha SNYGGT.
Och så har blommorna börjat blomma-våren är häääääär!
Den här bilden till vänster på Bailey…. hahaha som hon ser ut!
Efter jag var ute med Bailey hade jag nageltid hos en ny tjej jag ska börja gå hos och hon var såååå duktig. Bild på mina nya nails kommer imorgon!
Sen runt 15 ringde Stefan mig och var klar med träningen så då möttes vi på Gustav Adolfs cafe eller vad det nu heter (minns aldrig vad saker och ting heter i Malmö), så åt vi räkmacka och jag lysade till det med ett glas vin – friday!!

Efter lunchen gick vi en sväng på stan och så köpte vi blomster till hemmet! JAG ÄR SÅ DÅLIG på blomster och skulle vilja ha fejk av allt så jag slipper vattna och döda dom men nya fina färska blommor luktar så gott så jag måste ibland köpa… 
Det här med att ta kort med djur…..

Alltså på denna bild ser det verkligen ut som att Stefan friend-zoonar mig som fan hahaha, håller mig runt axeln som en riktig vän! Men visst är han fin min man, WOW!!
Efter en promenad med Stefan och bailey i solen så gick vi hem, städade lite och nu busar vi med bailey i sängen och så ska vi ta ledigt för dagen, kolla film och bara mysa. Han ska vila en hel del då han har en viktig match imorgon som sagt, håller verkligen verkligen tummarna för att de vinner. Läste någonting om att Malmö inte varit i slutspel på 15 år så det vore ju coolt om det faktiskt hände! 
Ha en fin kväll, puss på er kära läsare <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *