TACOKVÄLL

Ännu en kväll med massa tjejsnack. WEI!

Stefan spelade borta match igår så då bjöd jag hem Sofia, Emma och Marie för lite tacomys och vin. Ganska spontant men så himla mysigt! Vi streamade Stefans match och dom vann, hurray! Btw så har jag bestämt mig att på lördag (då Stefan har hemma match) så ska jag lägga ifrån mig mobilen, verkligen titta på matchen och försöka lära mig. Jag kan 0 om hockey, jag är egentligen 0 intresserad men det är en viktig match på lördag och jag känner att efter nästan 2 år ihop kanske man borde ha lite mer koll på sin pojkväns yrke men icke så jag ska verkligen lära mig på lördag!

Hade iallafall en super trevlig kväll igår, nu ska jag ut med bailey i det fina vädret sen ska jag äntligen göra mina naglar (jag fick ju ta bort dom i och med operationen)

Btw så tänkte jag göra en ”följ min dag med bilder” idag, hoppas ni kommer gilla det 😀 PUSS! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *