GODMORNING

Hoppas ni sovit gott, det har jag tack!

Tänkte snabbt slänga in bilder på min look jag hade i förrgår då jag även då testade ett par nya fransar från den kommande kollektionen. Hur fina är de inte?

PUSS! Idag kommer en ”my day in pictures” igen!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - Spontanare till Umeå Alexandra Nilsson - Mockberg event Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Dom glömde bort oss :(
  • Wilhelmina

    A false lash tutorial is neeeddeeed guuurrll <3 dina fransar ser alltid så naturliga ut trotts den volym o längd de har! we need to know your secret! eller i alla fall jag haha! Kan inte du göra en youtube tutorial typ i samband med nya kollektionen, med tips and tricks och så kan du visa alla nya fransar samtidigt 🙂 ?

    Kram, FINA du! 🙂

  • Sandra

    Ohhh vad har du för läppstift här? 😍😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *