SUN, I WELCOME YOU

Idag hörni har jag haft världens mysdag med Bailey utomhus, och det behövdes verkligen då jag igår bröt ihop lite.

Jag vet inte varför jag blev så ledsen igår kväll, jag började tänka på saker som hänt (som man inte borde göra I know) sen såg jag en del videos på fb som jag tyckte var hemska så efter ett tag brast det för mig och jag blev bara så ledsen… Stefan höll om mig och tröstade mig. Han är min klippa och världens bästa kille verkligen.

Därför, behövde jag en riktigt bra dag idag och det har jag haft. Jag har klippt en video, publicerat videon, varit ute i timmar med Bailey i 10grader och SOL, jag har vloggat och spelat in lite annat och även spelat in en video som jag ska publicera imorgon med Stefan, en gifta/döda/ligga med video, SÅ KUL.

Det har varit en jätte bra dag idag helt enkelt, hoppas det har varit det för er också <3


Helt blåååå himmel! Åååå Busan <3Hon är så fiiiiiin, världens finaste hund! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *