SAMARBETE MED NEXTORY

-Annons-

Hej babes! Hoppas ni mår bra, det gör jag tack.
Jag har precis klippt klart en LÅÅÅNG chitchat/vlogg som jag suttit med ända från kl 10.30 tills nu?! Förstår ni hur många timmar i sträck jag suttit och klippt/filmat/trixat? Folk som säger att youtube inte är ett riktigt jobb och man bara filmar lite har så så så fel.
Denna video är låååång men jag älskade göra den då jag pratar om min backpackingresa och allt vi gjorde där, okej inte allt för då hade den blivit flera timmar lång men en hel del iallafall OCH jag pratar om nextory som är en App där man kan lyssna på ljusböcker, läsa eböcker.
Jag har samarbetat med Nextory förut och tycker den appen är så jäkla bra verkligen. Jag använder den ofta och just nu lyssnar jag på Clara Henry’s bok och så fort jag är klar med den så ska jag arbeta mig igenom Magdalena Graaf’s böcker!

Om ni vill testa på nextory 1 månad utan kostnad så kan ni göra det via DENHÄÄÄR länken. Med koden ”Josephine” får ni 1 gratis månad som sagt, så passa på – det är värt det.

Här har ni dagens video, hoppas ni gillar den. PUSS!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *