KISSAR NER MIG 

Hej på er!!

Jag är världens sämsta bloggerska. (I KNOW). Jag har en hel del på G och då får det jag tycker är minst roligt av allt tyvärr lida för det och det är bloggen. Det är inte det att jag tycker det är tråkigt, mer att jag prioriterar det andra för det är roligare.

Som ni vet spelar min kille Hockey här i Malmö. Jag hade aldrig innan honom sett på en hockey match förutom 2 ggr i Örebro men då stog jag i baren mest så såg knappt någonting haha!! Jag har aldrig varit intresserad av hockey och kan ingenting men nu när jag varit med Stefan i 2 år har jag ju sett galet mycket hockey och nu när Malmö tagit sig till slutspel så KISSAR JAG NER MIG varje match av nervositet. Dom ska spela mot Växjö 7 ggr och det laget som vinner flest av 7 går vidare till semifinal (tror jag det är). Det står 2-1 till Malmö så om de vinner ikväll och vinner nästa match så är de vidare, WOHO. Förstår ni att jag är nervös?

Här är lite bilder från förra hemma matchen.

Först mys på Pinchos med Sofia, hennes kille spelar också i Malmö och är Stefans lagkompis, tror ni sett henne innan på min blogg/youtube etc.. Sen match och då träffade vi även Eva-Stina! Vi ”fruar” till laget sitter i en loge där uppe och tittar på matcherna ihop. Nästan alla i laget har fruar så vi kallar det frulogen även fast vi tre är flickvänner/sambos. Ärligt talat är det nice med logen för man kan dricka ute på ”balkongen” liksom men det är SÅ mycket roligare att sitta där nere, man ser mycket bättre och hör mycket mer. 

Nu ska jag spela in en video sen träffa några tjejer och dra till hockeyn och kissa ner mig återigen.

Önska Malmö lycka till ikväll!  PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *