NY VIDEO

-Annons-

Godmorgon, 
Igår hade jag en super mysig kväll.
Marie, Emma, Saga och jag åkte och tittade på Stefans hockey och som vanligt kissade jag ner mig och det var verkligen den sjukaste matchen ever så jag kunde kissa ner mig med all rätt – SÅ NERVÖS. De låg under med 3-0 och sen bara vände de helt och VANN? Tror ni jag blev glad? – JA. Vi alla blev överlyckliga då vi hade fått i oss en hel del vin haha!
Hur som haver var det en super mysig tjejkväll och idag gick jag och Marie en promenad med Bailey till Ribban här i Malmö och tränade lite Agility som finns där och Bailey bara älskade det SÅÅÅÅ tanken slog mig att jag kanske borde börja träna det med henne. Någon som har erfarenhet/tips?

Förutom det har jag klippt en ny video idag, en MEGAAAA haul som blev lite misslyckad men ändå helt ok. Kläderna jag visar i videon är från Affingos och ni får 15% rabatt när ni anger ”Josephine” i kassan.

ENJOY

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *