COSY NIGHT

Vilken mysig kväll jag haft.

Stefan stack iväg till Arenan för Malmös match idag och jag valde att stanna hemma och ha en liten spa dag för mig själv och med Bailey.

För min del så duschade jag, hade i olika hårinpackningar, gjorde kemisk peeling samt skrubbade och rakade kroppen. För Baileys del så klippte vi klorna, jag klippte hennes päls för första gången (då den salongen vi skickade henne till sist klippte henne så fult), sen duschade jag henne, fönade henne och stylade till hennes päls med vax och hårspray, neeeeej jag skojar bara haha jag gjorde allt förutom att styla henne med produkter haha!

Är faktiskt ganska nöjd med min allra första trimning! Btw så har jag fått en del frågor om mina 3D bryn. Jag gjorde mina bryn hos Malika i Sthlm för nästan 1 år sedan och fyllde bara 1 gång då jag inte hade tid att komma efter 6 veckor och fylla på så mina har blekts en del men tatueringen syns fortfarande tycker jag:) 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *