STHLM EVENT & ÅNGEST

Hej mina hjärtan. Hoppas ni mår bra!
Jag har inte bloggat på en evighet känns det som, och det stämmer när jag tittar på datumen. Ni är så fina som fortfarande går in varje dag och vill se mina inlägg, det peppar mig, så tack!
Varför jag inte bloggat på så länge är delvis för jag varit dränkt i annat jobb +att jag hängt en hel del med tjejkompisar härifrån Malmö och partajat lite och vet ni? DET har givit mig ångest.
Det är inte det att tjejerna jag umgås med här inte är fina tjejer för det är dom, men, dricka, festa, umgås i ett tjejgäng osv är inte min grej, speciellt när det är en så pass ny vänskap och alla inte känner varandra till 100%. Så, idag kände jag bara nej, jag behöver typ stänga in mig, umgås med Stefan och Bailey, träna, äta bra osv och så kan jag när jag har tid umgås med mina vänner här 1&1 och inte i värsta tjejgruppen för jag klarar helt ärligt inte av det just nu.

Wow, det känns som värsta bekännelse inlägget men det är inte så jag menar, jag menar bara att jag prioriterat annat än mig själv och mitt jobb och partajat en del som jag inte gjort på länge och det har givit mig ångest och har tyvärr drabbat mina sociala medier också vilket är det sista jag vill SÅ nu ska jag ta tag i allt och bli mig själv igen.
Sen så har jag en sån där dag då jag saknar mina vänner i Örebro något så enormt. Som sagt, tjejkompisarna här i Malmö är underbara men såklart saknar jag mina vänner hemifrån som jag känt ända sedan jag var liten. Man märker verkligen hur mycket vänskap på riktigt betyder när man får distans. SAKNAR DOM SÅ.

Anyways, I helgen var jag I Stockholm för jobb och möten. Jag hade ett event att hosta tillsammans med MTV då de skulle visa första avsnittet av nya säsongen av Geordie Shore så jag bjöd in en hel radda med goa tjejer till eventet och vi hade super kul ihop! Eventet var lyckat och det var kul att hosta ett event tillsammans med MTV. Här kommer lite bilder från eventet, alla är så fiiiiina!
  
PUSS PUSS FRÅN MIG

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Anna

  Vilken storlek valde du på dina inplantat? Dina nya bröst ser jätte fina ut <3

 • Johanna

  Hej Josephine,
  Du gjorde ju 3D bryn för ett tag sedan. Kan inte du uppdatera oss om hur dom ser ut nu och vad du tycker om 3D bryn osv 🙂 🙂

 • sandra

  Känner igen mig i det du beskriver.
  Led väldigt mycket av panikångest förut och oro(minskat rejält). Även jag trivs bäst i sällskap med helst 1 men stort sällskap och festa har varit så svårt.
  Speciellt krog miljöer och kring alkohol har varit min största utmaning att vara kring. Inte för att jag någonsin haft något med mycket alkohol och göra, men den miljön är speciell.
  Ta en paus och njut av annat ett tag, kram!

 • Ellie

  Hej Josephine,
  Du kanske är någonting som kallas ”högkänslig”. Therese Lindgren har bland annat tagit upp det några gånger. Då kan man känna sig otroligt trött av att umgås i större grupper. Jag umgås också helst med sambon och lilla vovven eller med en tjejkompis. Ta hand om dig fina du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *