WHAT A DAY

Godmorgon fina ni!

Imorse tränade jag med min nya PT Johanna som är heeeelgrym. Johanna är 3barns mamma, fru till en av Stefans lagkamrater och bara helt enkelt super bra. Det är liksom inte pinsamt att träna inför henne eller på något sätt krångligt som jag ibland känner att det är utan super naturligt. Hon ger mig även kostråd och jag vill verkligen starkt rekommendera henne. Hon ger kostrådgivning även fast hon bor i Skåne och ni vart som helst, hon hjälper er via mail/Skype och om ni bor i Skåne så bokar hon möte med er! HÄÄÄÄÄR hittar ni hennes hemsida.

Efter träningen drog jag ut på promenad med Madde och hennes lilla buse Mickey. Han är helt betuttad i Bailey och hon bara tycker han är jobbig när vi är ute och går haha!

Men det äääääär så fint väder, så härligt!! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
  • JULIA

    Hej, undrar lite om hur du ser med att använda sele på hundar? ser att du använder bara halsband. Vet inte om du vet det, men små hundar har lättare att få ont i ryggen och kan även knäcka den om man använder halsband (detta är enbart om hunden springer iväg och det rycks till i kopplet varje gång) Men om man använder sele så blir det ett jämt tryck över hela kroppen, om nu detta skulle hända att hunden springer iväg så som jag beskrev innan. Detta är bara användbar information för den som ej vet. Jag har ingen aning om hur din hund är när ni är ute och den är kopplad 🙂 Men undrar liksom om hur du ser kring sele kontra halsband. Oftast brukar man se att de med små hundar har sele och stora bara halsband 🙂

  • Laura

    Hej! Jag hittar ingen länk till PT Johannes hemsida 😢 Skulle du kunna länka den här? Kram☀️🌺

  • Helene

    Josephine, jag bara måste – MÅSTE få veta vilken kennel din vän har fått Mickey ifrån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *