!KÖP INTE DENNA PRODUKT!

Hej allesammans,

Jag vill snabbt avråda er innan någon mer gör samma misstag som mig att köpa Anastasia cream contour.

Jag gick in på Sephora, dom sa att det kitet var heeelt amazig och rekommendera det till mig. Jag hade tänkt att köpa Kat Von D men dom tyckte absolut jag skulle köra på cream contour Anastasia, so I did. Jag använde kitet i en vecka och märkte direkt att det inte kändes bra, efter ytterligare en vecka så märkte jag att det var kitet som var boven i dramat. Jag hade utslag/pipplor/finnar på hela kinderna och det började komma i pannan… jag har aldrig haft en finne, typ någonsin eller oren hy så detta är helt sjukt när det kommer till mitt ansikte.

Det sämsta av allt är att man betalt typ 600:- för något som inte alls funkar och man kan inte lämna tillbaka det heller.. tack o lov så har MaryKay returrätt (eller vad det kallas) så inom MaryKay kan man lämna tillbaka produkter och få något annat om det inte passar ens ansikte. LOVE THAT.

Tips på andra contour paletter – MaryKay, sleek, kat von D, glo minerals, nyx, makeup revolution, Paris Berlin,

Blä för denna produkt…. MEN jag tycker puder kitet är bra men def inte cream. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (13)
 • Catrine Engström

  Jaaag vill ha den!! Har velat testa den as länge men vågar inte köpa den nu haha..

 • Maria

  Inglot haf jag köpt ….där skapar man egna paletter. Supernöjd

 • Catja

  Skulle gärna ha den, maila mig bara 🙂

 • Natalie

  Kanske kan bero på hudtyp, jag vill verkligen ha den. Har den fast i puder tycker den funkar helt underbart!

 • Elina

  jag kan ta den! Behöver nya contour-produkter och skulle vara värt att testa om jag fick chansen. Men får väl hålla extra koll på ansiktet i sånna fall ;O
  Kram!!

 • jasmin

  Tror faktiskt man får reklamera om man fått en reaktion på produkterna.
  Berättade för en som jobbade på kicks att mitt läppglans från Smashbox gav mig världens största läppar pga allergi. Hon sa att man kan reklamera sånt 🤔

 • Malin

  Köpte denna produkt också. Har aldrig haft finnar förutom enstaka ibland men efter ca 3 dagars användning fick jag små finnar på alla ställen jag använt denna produkt på, några dagar efter kom större finnar. Jag brukar aldrig få finnar annars.

 • Malin

  Puder kitet är däremot Goals!!!

 • Linnea

  Jag har ALDRIG haft problem med min cream contour.

  Beror helt och hållet på vilket hudtyp du har. och inte minst vilken foundation, Jag märkte jätte stor skillnad på bara det när jag först köpte contour kitet. och jag har nu använt det ett år och aldrig aldrig aldrig haft problem.

  Ingen annan jag känner för den delen heller.

 • Johanna

  Ja tack gode Gud att man har returrätt på Mary Kay för det var det värdelösaste jag någonsin provat. Rengöring som inte gör rent borde inte ens få kallas rengöring!

  • Karolina

   Konstigt att rengöringen håller top 5 klass i VÄRLDEN på hudvård då☺️ Har använt Mary kay i allt i 9 år nu aldrig haft en finare hy och deras foundation är outstaning mot andra märken! Vore jag du skulle jag boka en träff med josse så ska du få se på grejer! Visste du tex att du får bort 85 % av smutsen i ansiktet med en rengöringsborste? Och att mary kays foundation är sista steget i en komplett hudvård med åldersförebyggande formula? Mary kays produkter är kliniskttestade i labb av läkare och hudterapefter på amerikanska studenter. Det tar MINST 3 år för en produkt att släpps ut på marknaden. Så säkra och gryma!
   Skulle aldrig ha något annat i mitt ansikte! Varma hälsningar Karolina

 • J

  Min var också jättedålig. Använde den två gånger, sen skulle jag testa den igen efter en månad och då hade en utav dem cremerna börjat mögla.😷
  Använder nyx nu och den är jag supernöjd med

 • Ellinor

  Du har rätt att göra en reklamation på produkten. Eftersom du fått utslag och reagerat på produkten har du rätt att göra en reklamation. Så jag tycker verkligen du ska gå tillbaka till butiken och förklara läget och säga att du vill byta till Kat Von D eller ha pengarna tillbaka.
  Mina ögon reagerade på Rebecca Stellas concealer och när jag mailade dem tog de tillbaka produkten direkt och jag fick pengarna tillbaka.
  Smink ska inte göra så att du får utslag och obehag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *