GOT SOMETHING TO CONFESS

Hej babes, så… jag har något att erkänna för er. Jag ogillar att fota och redigera bilder och tycker ärligt talat att jag är sämst på det.
Jag tror jag ogillar det för att jag inte kan det. Jag vet inte hur man lägger på snygg filter, hur man får fram de bästa ljusen på de bästa bilderna, hur man får till de där vita bilderna med mycket kontrast och brunhet, de där bilderna som bara Angelica Blick och Janni kan få till med coola färger, jag kan helt enkelt inte… SÅ, jag har anlitat en fotograf.
”Min” fotograf heter Mikaela, hennes hemsida hittar ni HÄR. Mikaela och jag fotade för första gången ihop i torsdags och jag måste säga att jag är så otroligt ovan att stå framför kameran. Man kanske tror att jag är van, vet min vinklar etc men NO, det är helt tvärtom….tyvärr. Jag önskar att jag var lika kunnig som andra, tänk vad enkelt det hade varit haha men vi tog ca 500 bilder på denna fotografering för jag var inte nöjd alls och jag skrattade det mesta för jag tyckte det var så pinsamt att stå där framför henne att posa, vilket egentligen inte ens är pinsamt…

Hur som helst så är jag nöjd med detta bilder ni ser här nedan. Jag kommer fortsätta fota med Mikaela ca 3-4 ggr i månaden för att kunna få till ett nice Instagram flöde och snygga blogginlägg. Jag hoppas jag börjar känna mig tryggare i mina poser och hur jag ska se ut/bete mig framför kameran om några sessions…

En fråga till er dock, vill ni att jag också länkar kläder i dessa bilder? Här har ni länkar ifall att ni vill ha dom:
Liknande Kappa HÄR/ Tröja HÄR/ Byxor HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *