PÅSKFREDAG

OMGGGGG VAD DET SNÖAR!!! Det har varit katastrof i Örebro med snö, storm, bilolyckor och bara skit! Jag älskar snö men inte på våren när man är redo för sommaren!! 

Det är så sjukt mycket snö hos mina päron på landet och det känns som julafton. Kunde det inte varit tvärtom, detta väder på julafton (då det inte var en enda snöflinga) och så vårväder som vi hade på jul nu? 

Vi har iallafall haft en supermysig dag med påsk firande hos Stefans föräldrar först sen hos mina med familj och släkt +påskägg jakt i SNÖN…. sen måste jag vara riktigt stolt och berätta att JAG gjorde blomboxen till min syster i present. Hon fyllde i mars men vi var inte hemma då så jag gjorde den till henne, shit vad nöjd jag är, den är as fin!!

GLAD PÅSK! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Haha! 2010 Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Keela - Sri Lanka. Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *