WE NEED YOUR HELP

Hej babes, hoppas ni haft en fantastisk påsk!
Jo, jag och Stefan ska åka utomlands. Vi är inne på Paris, någon nice stad i Italien, Island, Miami/Bahamas eller Los Angeles/Las Vegas.
Jag kommer såklart filma allt vi gör så jag undrar VART vill ni att vi ska åka och filma? Kan inte ni BOMBA oss med tips på dessa ställen som ni vill att vi ska besöka/filma, kanske till och med köra challanges eller något annat? HELP US :D!!


Posted in: Uncategorized
Kommentarer (11)
 • Ellen

  Bordeaux i frankrike !!!!

 • BeastMaster64

  Maldiverna

 • Malin

  Hej Josephine! Grym är du, följt dig ganska länge sen du blev ”känd” i eob. Jag som följare skulle tycka de va kul att följa dig&stefan i Maldiverna eller Bahamas:) så fint där! Ha de bäst!

 • Amanda

  Åå va härligt! Var själv i Miami för 3 veckor sedan och Bahamas i samma veva. Jag var i miami 2 dagar, Bahamas nassau 9 dagar och tillbaka till Bahamas i 2 dagar. ska ni åka till Bahamas rekommenderar jag Atlantis hotell! Åk även in till down town också för att se lite mer av riktiga nassau. Alla resemålen du nämnde låter superbra men personligen gillar jag att resa till Italien och USA ;). Hoppas ni får en bra resa vad ni än väljer!

 • tess

  Hej Josephine
  Vet inte vad ni har för budget på ert resmål men var på kryssning i Karibien i somras och jag fick uppleva så otroligt fina ställen. Det finns flera olika turer och du kan bestämma själva hur många dagar du vill vara iväg. Vi fick bland annat besöka Bahamas där vi simmade med delfiner. På båten anordnar de massa olika aktiviteter på de olika öarna man stannar på. Hoppas detta hjälpte något

 • Julia

  Helt klart Los angeles! Bästa staden! Och sen ta bil till LAS vegas nån natt

 • Lina

  Hej! I december/januari var jag och min familj i Maimi och kryssade sedan därifrån till Bahamas. Vi kryssade till två öar och den första var huvudstaden, Nassau. Inget jag rekomenderar. Det var inga sånna fina städer man sett på bilder och sånt. På någon strand så låg det uteliggare på och sånt. Det blåste desutom mycket och man fick inte bada pga. höga vågor och strömmar. Men en annan ö som heter great stirrup cay var super fint. Absolut sån fin strand och vatten som man sätt på bilder. Blåste heller inte lika mycket.

  Vill ni till Bahamas och till den ön med grisarna så var noga med att säga att ni vill se grisarna. Dem är på en speciell ö.

  Inne i Maimi så shoppade vi en del. Bla på Sawgrass mills, outlet som var super. Vi var även och kollade hockey och det var en upplevelse. Key West var också en höjdpunkt. Vägen ut dit var så fin. South beach, shopping, fin strand och god mat.

 • Isabelle

  Hej! åh gud vad roligt för er, resa är nog det bästa som finns! jag har själv vart i Paris, Venedig och Los Angeles av de ställen, och jag skulle säga att Paris är helt fantastiskt eftersom det finns mycket utav allt, kultur, historia och inte minst shopping. Sen skulle jag säga att Venedig som jag var i för 2 år sedan är en väldigt mysig stad och ändå ganska likt Paris på något sett men mindre förstås och mer pittoreskt typ, sen är Los Angeles eller USA i helhet en klass för sig och är det två ställen jag tycker man ska besöka är det USA och Dubai, det är mina favoriter av de ställen jag besökt och jag älskar båda! Ni har inte funderat på den där kryssningen man kan göra i Karibien? Vet ganska många som åkt på det och man bor på en stor båt med typ 8000 pers. och man utgår från Miami och stannar sedan i Mexiko, Jamaica och Haiti på vägen, tror också det finns kryssningar där man åker från Miami och stannar på Bahamas och Jungfruöarna… så det kan kanske vara något för då besöker ni ju flera länder och bra filmmaterial 😉 lycka till!

 • Ante

  Sardinien, Ö tillhörande Italien. Sjukt fina stränder. Varit på Aruba i Karibien vilket var hur nice som helst men stränderna man kunde ta sig till på Sardininen slog Arubas stränder. Även miljön där då de har regler som bestämmer att de ska bevara mycket natur och inte bygga upp för mycket byggnader osv. Bästa stället jag varit på och åk isåfall till Smaragdkusten. Kram

 • Caroline Hacar

  Hallå!

  Kan rekommendera dubai eller Island. Beroende på vad för sorts resa ni vill åt och vilken period ni vill åka.
  Island är upplevelseresa med mycket natur.
  Dubai är storstad med sol och bad. Vill du ha mer tips om både Island och dubai får du gärna höra av dig 😊 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *