NEW IN

Hey alla! Mår ni bra? Det gör jag tack. 

Tyvärr blir Dubai inte av utan vi bokade igår en resa till PARIS!!! En av mina bästa vänner Foung och hennes sambo ska dit så då tänkte vi att vi åker dit samtidigt. Vi bokade samma hotell, samma tider på flyg bara det att vi åker från Köpenhamn och dom Sthlm, såååå kul! Jag har aldrig varit på en ”par-resa” så det ska bli super kul. Vill ni att jag vloggar? 

Igår hade jag och Stefans kvällsmys och jag är helt kär i vår nya matta så tog lite bilder snabbt igår. Den är ifrån classiccollections för er som undrar. OCH SER NI MINA ROSOR? Omgggggg, jag fick hem dom igår från @fancyflowers.dk.se (instagram) och mina ögon vattnades. Att blommor kan göra en så glad!

Ha en fin dag<3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *