MEN SUCK

Jag valde denna bild för jag är så glad på bilden då jag just nu är ledsen.. Imorgon åker vi till Paris för att fota och lite så och tydligen ska det spöregna under hela vår vistelse! FAAAAAN……. varför har man alltid otur med vädret när man åker utomlands eller så är man sjuk? 

Okej, nu överdriver jag… jag är inte ledsen på riktigt men såklart är det tråkigt. Jag vet att vi kommer ha så.jäkla.kul ändå och ta massa fina pictures ändå! 

Nu ska jag spraytana mig inför resan, man måste va lite fräsch ju! PUSS N

Posted in: Uncategorized

You might also like

Hedda Dibinger - trashy blue Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - Burgundy Corset Sandra Lindahl - Helgen på Aspa Herrgård Sandra Lindahl - Ivyrevel favoriter Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *