MEN SUCK

Jag valde denna bild för jag är så glad på bilden då jag just nu är ledsen.. Imorgon åker vi till Paris för att fota och lite så och tydligen ska det spöregna under hela vår vistelse! FAAAAAN……. varför har man alltid otur med vädret när man åker utomlands eller så är man sjuk? 

Okej, nu överdriver jag… jag är inte ledsen på riktigt men såklart är det tråkigt. Jag vet att vi kommer ha så.jäkla.kul ändå och ta massa fina pictures ändå! 

Nu ska jag spraytana mig inför resan, man måste va lite fräsch ju! PUSS N

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Hedda Dibinger - district môt Caroline Roxy - Clothing collections Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - New campaign shoot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *