This post contains adlinks from Adviral

GODMORGON,
Jag känner mig riktigt usel när det kommer till mitt bloggande. Senaste inlägget var i Paris (haha). Anledningen till varför bloggen får lida lite är delvis för jag är busy med annat jobb+att jag prioriterar youtube och instagram för det känns som att jag får mer respons där från er, mina läsare och ni vet ju att jag älskar kommentarer och liksom att prata med er så när inget händer på bloggen känner jag mest ”hmm, varför har jag ens en blogg?”.
Dock tycker jag det är kul att blogga så vill inte släppa det helt ännu..

Hoppas ni alla mår bra, med mig är det toppen tack!
Jag vill i detta inlägg berätta mina tankar kring Therese Lindgrens kollektion med NAKD.
Jag älskar ”You got this” quoten som står på boobsen på hennes T-shirts. Therese är ju en quote lover själv så jag tycker verkligen det blir hennes egna tröjor när hon har en sån power quote printat på plaggen.

Förutom det så är jag heeeelt nerkärad i topp nummer 3 på första bilden, ”Jenny velvet topoch ävenElvira cape blazer”.
Jag såg hennes instastory där hon visade mer av sin kollektion och jag tycker hon har gjort ett super bra jobb med NAKD, så kul att se framgångsrika förebilder få göra kollektioner på detta sätt, love it!

MISSA INTE ATT MED KODEN ”WTF20” FÅR NI 20% RABATT PÅ KOLLEKTIONEN.


Victoria tee / Felicia tee / Jenny velvet top

 


Elvira cape blazer / Jenny velvet top / Paulin patent skirt

 

Klicka här för att komma till Therese Lindgrens kollektion hos NA-KD

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - Kitchen aid Keela - Min nya pulsklocka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *