A LIL BIT BOHEMIAN

This post contains adlinks from Adviral

Hur snyggt är inte denna outfit en varm sommardag? LOVE IT

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST
  • Ida

    Jag såg din senaste video. Tyvärr är folk i Malmö även Skåne så j… nyfikna tyvärr. Jag bor själv i Malmö. Men skit i såna människor de är alltid nyfikna. Jag undrar lite hur det kommer sig att ni bor i Malmö och från er Stad för du e väl inte från Malmö? Iaf gillar dina bloggar. Alltid kul o se på
    Videos när man har tråkigt. Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *