IDEAL WITH OCEAN

I samarbete med idealofsweden.

Godkväll hörni!
Jag ska precis sätta igång och städa då vi får gäster ikväll. Btw så har jag vloggvecka nu, SÅ KUL. Om ni missat det så kan ni se vlogg 1 HÄR & logg 2 HÄR. 1 om dagen i 1 vecka kommer jag posta.

I Malta fotade vi massa bilder på idealofsweden mobilskalen jag använder och älskar.
Idag har jag ett samarbete med ideal så då tänkte jag posta första setet med bilder på 2 av deras fab skal (som btw är mina favs). Vilka av deras skal gillar ni bäst?

MED KODEN JOSEPHINE20 FÅR NI 20% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET PÅ IDEALOFSWEDEN.

Moroccan skal HÄR / Pink Marble skal HÄR

Posted in: Uncategorized

You might also like

Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Paulina Danielsson - Hej lance här Paulina Danielsson - Glow! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Skincare Skincity Sponsored - Like a Halloween Quueen
  • Elin

    Hej! Läste precis igenom din blogg och såg att du har fixat dina bröst hos Anders, precis som mig. Gjorde då en bröstförstoring med mentor implantat, runda, 325 ml under muskeln. Detta är nu till hösten 8 år sedan! Fyller 28 till hösten. När mina hade läkt och hängt till sig efter ett år så har dom sett exakt likadana ut i alla år. Helt fantastisk! Han är så duktig. Hoppas du är nöjd 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *