FINALLY ON OUR WAY

Yes…… tåget rullar och vi är äntligen påväg. Igår som sagt stannade tåget och stod stilla i 2,5 så Stefan fick komma och hämta mig. Vi skjutsade även hem 2 tjejer som hade hund med sig som inte hade någon skjuts +att ett par bredvid mig var tvungen att omboka sina flygbiljetter tack vare förseningen 🙁 stackars dom!

Håll tummarna för att vi ska komma fram denna gång.

Ikväll ska jag träffa min kusin för att test fixa hennes hår inför hennes bal imorgon, sen ska vi ha lite myskväll och kolla på gladiator, SOM HON INTE SETT?! Va? Vem har inte sett gladiator?! Jag frågade henne även om hon visste vad Colosseum och vem Russel Crowe var? Hon hade ingen aning….

Yngre generationen alltså.. PUSS! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Mikaela

    hey josephine. skulle du kunna tipsa om några bra foundations? som täcker. tänk inte på det billigt, tycker det är värt att lägga pengar på bra smink. så några favoriter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *