SO SPORTY BY JDSPORTS

Detta inlägg är i samarbete med jdsports.se

Här kommer ytterligare några pix från Malta. Jag saknar värmen extremt mycket faktiskt. Ja, det börjar bli varmare i Sverige och det uppskattar man såklart men min allergi utomlands är mycket mycket bättre så det är en stor anledning till varför jag hellre vill vara utomlands än i Sverige under vår/tidig sommar… några veckor efter midsommar brukar min allergi släppa..
Sen är vindarna varma utomlands och det ÄLSKAR jag. Vindarna i Sverige är FREEZING, speciellt i Malmö.

Anyways, strax ska jag sätta mig på tåget till Örebro. Jag gjorde det redan igår men efter 30 min stannade tåget och vi stod stilla i drygt 2h och då bad personalen på SJ oss att inprincip åka tillbaka till Malmö så Stefan hämtade mig.. önska mig lycka till idag att tåget faktiskt tar sig fram.

Tshirt HÄR, Skor HÄR, Rosa mjukisset tröja HÄR byxa HÄR


Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *