SO SPORTY BY JDSPORTS

Detta inlägg är i samarbete med jdsports.se

Här kommer ytterligare några pix från Malta. Jag saknar värmen extremt mycket faktiskt. Ja, det börjar bli varmare i Sverige och det uppskattar man såklart men min allergi utomlands är mycket mycket bättre så det är en stor anledning till varför jag hellre vill vara utomlands än i Sverige under vår/tidig sommar… några veckor efter midsommar brukar min allergi släppa..
Sen är vindarna varma utomlands och det ÄLSKAR jag. Vindarna i Sverige är FREEZING, speciellt i Malmö.

Anyways, strax ska jag sätta mig på tåget till Örebro. Jag gjorde det redan igår men efter 30 min stannade tåget och vi stod stilla i drygt 2h och då bad personalen på SJ oss att inprincip åka tillbaka till Malmö så Stefan hämtade mig.. önska mig lycka till idag att tåget faktiskt tar sig fram.

Tshirt HÄR, Skor HÄR, Rosa mjukisset tröja HÄR byxa HÄR


Posted in: Uncategorized

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Paulina Danielsson - Födelsedagshelg Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - U-Bahn Caroline Roxy - Sparkling ocean

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *