HEJ VÄNNER. 

Hoppas ni mår bra, det gör jag tack.
Alltså guuuud, hur mycket har jag tappat bloggen? Ja, typ allt. hahaha…. min energi för att blogga har varit typ -100000×80 men nu har jag bestämt mig för att blogga lite igen. Ni trogna läsare som har gått in varje dag och kollat om jag uppdaterat, ni är för goa! I LOVE YOU.

Denna klänning är typ dröm och kommer från proms&weddings i Malmö. Brukar alltid låna klänningar av dom till event / photoshoots osv, super smidigt och dom har massa fint!

Dessa bilder är tagna på Malta för ett tag sedan. Jag gick upp halv 4 för att fixa mig då vi ville få med soluppgången och så såg vi inte en enda solstråle – det var SUPER MULIGT. Haha, men det bliv ganska bra ändå, eller hur?


Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Carola

    Ja varenda dag går jag in och hoppas att du skrivit något :). Vilken vacker klänning! Kram

  • Anna

    Hej Josephine! Åh jag har sång problem med att hitta en fin klänning till midsommar, har en 8 månaders bebis och min kropp är inte alls som den var, har fortfarande många kilo att gå ned efter graviditeten och även efter den har jag svullat godis, ☹️ Så jag har en Enorm mage, och det finns verkligen inga fina klänningar som jag kan ha som döljer denna mage, tänkte just då på dig, du kanske har något bra tips om vad som är snyggt men som ändå döljer mage lixom? Tackar så hemskt mycket för en underbar blogg och vlogg! Du är grym! <3 massa med kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *