JAG SKA SÄLJA MIN KAMERA

Godmorgon babes,

Jag har bestämt mig för att sälja min kamera.
Jag köpte den för ca 4 månader sedan för drygt 11.000 men har nu kommit på att jag vill köpa en Nikon 750 eller en canon men VILKEN canon vet jag inte, tips??

Jag har tänkt sälja min Sony RX V/5 för 6000 eller högst bud. HÄÄÄR kan ni läsa mer om kameran.
Det är ett sjukt bra pris för denna kamera med tanke på att den är typ ny. Det ända är att det är små repor på skärmen. Jag la kameran i väskan utan något skydd så hände det. BAJS!! men, den funkar lika bra ändå! Intresserad? Maila mig på [email protected]

Här kan ni se 2 inlägg med bilder jag tagit med kameran: INLÄGG 1 / INLÄGG 2 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - party Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - PORTFOLIO (beta) Paulina Danielsson - Hej lance här Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Skincare Skincity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *