Godkväll fina ni!

Idag har jag en sån där dålig dag som man kan ha ibland och ärligt talat känns det som att jag haft det ganska ofta på senaste tiden,  vilket suger!

Jag vill sprida positivitet och glädje men det känns mer som att jag delar med mig av massa tråkiga saker och beklagar mig själv över hur jag mår osv, Im soooorry! Det är inte den typen av influenser jag vill vara.

Jag tror det har med att göra att jag just nu har 0 koll på mitt liv. Jag är sönder stressad och förvirrad över vad jag vill, vad jag ska göra med mitt liv och mig själv och jag lever i en ond cirkel nu där jag inte orkar med så mycket.. typ träna, städa, laga mat, ta hand om mig själc jag har inte ork till det.  Jag har ingen sinnesro helt enkelt och huvudvärk VARJE JÄKLA DAG. Jag är så less  på min huvudvärk att jag får panik!!

Önskar att jag bara kunde peppa mig själv och ”kavla upp ärmarna” som många andra säger att man ska göra men hur fan gör man det??

Som alltid, imorgon är förmodligen en bättre dag 🙂 då kanske jag kommer med något mer glatt inlägg till er!

Alltså bailey älskling<3 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *