MINA SOMMAR PLANER

GODMORGON, 

Wow, jag har så jäkla mycket kul att se fram emot denna sommar. Jag stannade upp imorse för en minut och verkligen var så himla tacksam för allt som står på schemat.
Idag: Filma in 2 videos och klippa dom, samt städa hela lägenheten(kanske inte det roligaste)
Onsdag: SHOPPA inför Bråvalla, jag har aldrig varit på festival så vad fasiken har man på sig?
Torsdag: Tåget går från Malmö till Norrköping för Bråvalla. Jag ska dit med ett gäng härliga tjejer tors-söndag med bästa Ideal Of Sweden för massa middagar, festivalen såklart och massa lyxiga grejer och jag är bara sååå peppad och tacksam för jag får chansen att vara med på dessa fantastiska event!
Fredag: BRÅVALLA
Lördag: BRÅVALLA
Söndag: Tillbaka till Malmö.
Måndag: Vi ska börja vår renovering av lägenheten som vi btw ska filma, hoppas ni ska gilla det! På måndagen börjar vi att lägga golv.
Onsdag: IBIZA!! Jag och Sofia Karlberg (som jag aldrig träffat men är så himla pepp på att träffa) ska åka till Ibiza med ett gäng influensers i samarbete med Ultimate Ears och vi är de ända 2 svenskarna tydligen så jag är lite nervös men herre så kul det ska bli! Ni ska bara se vårat Schema, WOW, im so blessed, det är bara massa lyx och jag ska försöka bomba med inlägg så ni kan följa mig där. SÅ KUL!
Söndag: Kommer hem från Ibiza och när jag kommit hem så är det 4 dagar kvar tills jag och Stefan åker till Hawaii, min dröm resa.
12/7: HAWAII
23/7: Min födelsedag, 25(!!!!!)
28/7: Kommer hem från Hawaii
4-5/8: BIG SLAP
Förstår ni vilken fantastisk sommar jag har framför mig? GAHHH, jag hoppas ni också har massa sommar planer! Kan ni inte skriva isåfall vad ni har på schemat? Så kul att veta vad ni, mina läsare gör om dagarna!

XOXO
Och jag måste bara säga. Jag är så glad och tacksam att jag har denna människa i mitt liv, det finns ingen bättre och han är mitt allt.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *