BRÅVALLA INSPO

GODMORGON,

Jag har nog aldrig haft så svårt att packa någonsin..
Jag ska till Bråvalla med ett gäng tjejer och med bästa Ideal of Sweden. Det kommer östa ner regn tydligen och jag får inte med mig hur mycket packning som helst så jag har typ sållat bort alla klänningar och små gulliga byxdresser.
I den varma packningen har jag plockat med mig skinnbyxor, slitna byxor, militär jacka, olika toppar, några Levis tröjor, både hoodies och t-shirts. I den kalla packningen har jag med mig shorts med fransar och spets, kimonos med fransar och spets och det är ju DET jag vill ha på mig men när man ser vädret känns det ju inte rimligt att ha på sig sånt men jag tar med det ändå UTIFALL att vädret faktiskt blir bra.
Det är första gången jag går på en festival förutom Summerburst och bigslap, men Bråvalla känns annorlunda faktiskt, och stil på kläder känns också annorlunda och det är därför det är så jäkla svårt att packa men, jag tycker denna stil är fantastisk. Vill bara gå runt i indie,hippie,loosegoose,spets,fransar, kimonos och maxiklänningar heeeela tiden.Tåget går kl 12 och tills dess måste jag ha duschat, packat, gått ut med bailey osv och det mina vänner, tar tid så jag bör bege mig nu! XX

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *