DAY 3

Igår var sista dagen och om jag ska vara ärlig så var det inte lika kul som i fredags.
I fredags var vi super taggade, fulla, musiken var GRYM och allt var bara så jäkla kul. Igår vaknade vi upp bakis, musiken på Bråvalla var inte direkt vad vi förväntade oss + att det kändes ganska dött på området.
Tydligen kommer Bråvalla stängas ner nästa år pga allt kaos som hänt. Man läser hela tiden om våldtäkter och gruppvåltäkter på självaste festivalen och jag kan inte förstå att det ser ut såhär i världen idag. Jag minns när man var yngre, våldtäkt var en ganska ovanlig sak men idag är det vardagsmat och det skrämmer mig, det finns många konstiga människor där ute så snälla var rädda om er<3

 TACK IDEALOFSWEDEN FÖR EN FAB HELG!!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Julklappstips! Keela - Resa bokad! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *