Här har ni min Bråvalla/Event Vlogg. Klippte den precis för jag ville att ni skulle få ta del av denna fina helg så fort som möjligt så jag hoppas ni gillar den!

Nu ska jag sätta mig och spela in en sammarbetsvideo. Jag är inte super pepp måste jag erkänna. Min huvudvärk är beyond normal, Stefan slipar och lägger golv så det är mega ljud i bakgrunden, vårat hem är kaos då vi inte har något kök heller och alla grejer står lite överallt och hur som helst så jag har ingen aning om vart jag ska filma heller…. men det får jag bara lösa. Kunden väntar på min video och detta är ju mitt jobb så det är bara att leverera.

XX

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - JFR Sandra Lindahl - Stressmorsan Lisa Anckarman - TIPS OM DU VILL TA KÖRKORT Sandra Lindahl - Wanties Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *