Här har ni min Bråvalla/Event Vlogg. Klippte den precis för jag ville att ni skulle få ta del av denna fina helg så fort som möjligt så jag hoppas ni gillar den!

Nu ska jag sätta mig och spela in en sammarbetsvideo. Jag är inte super pepp måste jag erkänna. Min huvudvärk är beyond normal, Stefan slipar och lägger golv så det är mega ljud i bakgrunden, vårat hem är kaos då vi inte har något kök heller och alla grejer står lite överallt och hur som helst så jag har ingen aning om vart jag ska filma heller…. men det får jag bara lösa. Kunden väntar på min video och detta är ju mitt jobb så det är bara att leverera.

XX

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *