LET’S DO THIS IBIZA

Imorse gick jag upp runt 04 för att hinna duscha, packa det sista osv inför min resa. Jag ska till Ibiza med ett gäng influensers i samarbete med Ultimate ears. Jag har varit i kontakt med företaget förut och fått hem högtalare innan och dom är så jäkla bra!

Jag är lite nervös om jag ska vara ärlig. Eller inte lite, ganska mycket nervös.. Jag åker helt själv och känner inte någon och det gör mig typ mer nervös än vanligt och jag får ångest. Jag tror det är för jag fäst mig vid Stefan och är så bekväm och van med att alltid vara med honom och ha honom med mig, han är min andra halva som alltid stöttar och finns där.

För några år sedan åkte jag och backpackade med en främmande tjej, jag drog själv och spelade in ett TVprogram jag inte hade en blekaste om vad det skulle handla om eller vad jag skulle få vara med om, när jag var 17 drog jag till USA ett år och pluggade på high school. Det jag försöker säga är att jag har inte alltid varit såhär, jag har faktiskt alltid varit stark och vågad men som sagt, när jag träffade Stefan blev jag så fäst/är så fäst och jag vill typ inte göra något utan honom så därför har jag inte gjort det och det har gjort mig mindre självständig och gjort mig rädd för att vara själv. Denna resa är alltså super viktig för mig, inte bara att jag är så tacksam som fått denna chans att få åka på detta men att behöva åka själv. Scary men jag älskar att utmana och testa mig själv. Som tur är har jag en mega bra bok med mig, att läsa Viktors bok ger mig lite mer styrka, han är grym. Beställde förresten en latte men fick något helt annat med värsta gräddtoppen? Dom är verkligen dåliga på engelska här och jag är sjukt dålig på spanska så det är lätt hänt att det blir fel men det gör inget, den va as god. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *