HUR NICE IS THIS

I samarbete med Ultimateears

Hej alla,

Jag har börjat bli van med detta nu. Gå upp kl 09, äta frulle, prata engelska hela dagarna, sola, åka på daytrips, goda drinkar, fest och sist men inte minst, alla dessa bilder. 

Jag tror inte att folk som inte jobbar som influensers eller har intresse för att posta fina bilder förstår vilket jobb det är bakom 1 enda bra bild. Vi har fotat i säkert 3-4h om dagen, alltså porträtt bilder, sen har vi redigerat ungefär hela tiden +uppdaterat våra medier samtidigt så som snapchat, instastory, instagram osv. JAG ÄR HELT SLUT efter denna resa.

Jag har haft super kul iallafall och funnit mig en ny vän från Schweiz som jag definitivt kommer att åka och hälsa på och hon till Sverige. Det var bra att jag åkte, det gick ju bra, trots att jag åkte ensam och utan min trygghet Stefan.

PUSS!  
Här ligger Keela och chillaxar på rummet. Det var första gången vi träffades, så fin tjej!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *