EN HELVETES RESA

HEJ,

Inatt kom jag hem runt 02 något. Skulle egentligen ha varit hemma 22.30 men pga förseningar och inställda flyg blev det inte så..
Jag hade en mardröms dag igår men ändå hade jag så jäkla tur.
Det började med att crewet släppte av oss alla vid flygplatsen kl 10.30. Mitt flyg skulle gå 17.30?????? så jag satt där och väntade och väntade och väntade… när jag tillslut skulle borda så står det på den där skärmen man ser alla gate nummer på, att flyget var inställt. Alltså fattar ni???? Grejen var den att jag satt i Ibiza och skulle flyga till Palma och från Palma skulle jag flyga till Köpenhamn. Nu när det första flyget blev inställt så skulle jag missa det andra flyget.

Ett par timmar senare fick jag hoppa på ett flyg till Palma.. jag hade ingen aning om min väska var med mig och när de andra inte riktigt kan Engelska så bra så var det svårt att kommunicera, speciellt när jag också var upprörd, stressad, MEGA TRÖTT och bara ville hem.
När jag väl sitter i planet från Ibiza till Palma så säger dom att jag inte kommer hinna med det sista flyget som går till Köpenhamn (STRESS) för att det planet vi satt på skulle bli försenat för vi väntade på några passagerare som hade kommit försent osvosv. Jag blir såklart skit sur och känner hur gråten i halsen börjar komma… jag vill bara hem.

När vi är nästan är framme i Palma kommer flygvärdinnan och säger att planet till Köpenhamn också är försenat så jag förmodligen kommer hinna med det. Vi landar och en tjej från personalen på flygplatsen för mig ur planet till väskorna där jag får peka ut min väska. Jag ser inte min väska, den är inte med (!!!) jag får panik och typ säger ”fuck this” högt för jag var sååå less….. då kommer en ängel ut ur planet med min väska, tydligen hade någon ställt den inne i planet?
Jag tog min väska, dom satte mig i en bil och skjutsade mig till planet och jag kom hem. PUHHHHHH. Värsta resan, speciellt när jag redan hade suttit typ 8-9h på flygplatsen och inte gjort ett piss…

Btw så får jag sååå många frågor om var mina solglasögon är ifrån. Dom är från Gina och kostade 79:-. HÄÄÄÄR kan du klicka för att komma till solglasögonen.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *