BELISSAS STARTER KIT

Detta är ett samarbete med Belissas. 

Hallå alla! Hoppas ni mår bra, det gör jag tack.
Först vill jag tacka er alla som skrivit till mig efter att ha läst mitt senaste inlägg. Jag tror inte riktigt ni förstår hur fina ni är och hur mycket jag tar åt mig, jag blir så glad och jag behövde verkligen stöd och pepp från er. Ni är grymma!

Det andra jag vill skriva om är Belissas tandblekning. Jag har skrivit om dom förut och delade med mig av en rabattkod som gav er halva priset och det var så populärt, därför tänkte jag dela med mig av en rabattkod till er idag igen! (Slog av min nagel, alltså hela min egna nagel idag därav plåster på fingret, fy fasen vad ont det gör)  Såhär ser Belissas starter ”Be-white” starter kit ut och det är detta kit ni får 50% rabatt på om ni anger koden ”JOSEPHINE”. Det är superlätt att använda. HÄÄÄR kan du se en youtube video när jag fixar mina skenor och hur man gör med allt! Såhär ser mina tänder ut! Jag är faktiskt riktigt nöjd med dessa produkter och känner inte av några ilningar alls som jag fått en annan gång när jag gick iväg och blekte tänderna. PUSS BABES

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Caroline Roxy - New drop x Lices Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *