EN SÅN DÄR BRA DAG

Hello babes!

Idag har varit en sån braaaaa dag! Det behövdes faktiskt. Jag känner att jag stängt mig själv inne senaste tiden, inte velat ha gått ut osv men idag trotsade jag den känslan och bara nej, nu drar jag med mina kompisar på äventyr!!

Det började med att jag, Emma och Maja åkte till Köpenhamn (som bara är typ 20 min med tåg från mig) fattar ni hur lyx????? Vi åt på ett super mysig café, fotade lite, åt glass, kollade på massa dröm väskor och bara hade det mysigt. Jag har spanat in en Prada väska jag så gärna vill ha men den är slut överallt för den kommer från en sommarkollektion tydligen.. booo, men jag ska leta vidare!

Jag köpte en väska dock, super söt och endast 249:- på REA. Så nice!! Jag lägger ut bilder på den imorgon.

Runt 17 kom jag hem från Köpenhamn och då kom Elin och Carl hem till oss och duschade, wierd? Njaaa, dom renoverar hos sig och har ingen dusch så självklart kan de komma och duscha hos oss!! Efter det drog vi till Malmö festival, åt massa gott och hade lite Quality time tillsammans, så mysigt!! PUSS PÅ ER

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *