MALMÖ FESTIVAL

Godkväll fina ni!
Efter en morgon-prommis med hundarna och Madde mötte jag och Stefan upp Marie, Andy och Saga på stan för langos(SVIN GOTT!!!) och bara lite häng!

Jag var aldrig på Malmö festivalen förra året eller året innan så det var kul att få uppleva det lite, btw hur sjukt är det inte att jag snart bott i Malmö i 2 år? WOW. Sjukt mysigt iallafall och god mat men daaaamn vad mycket folk det är, vilket jag tycker är lite jobbigt… speciellt när man knappt kommer fram och alla går in i varandra!

BTW imorgon ska jag till Ullared, några tips? Det blir första gången jag åker dit!Keps HÄR/Väska HÄR/ Skor HÄR
Ni kan köpa min tröja HÄÄÄÄR och ni får 30% rabatt på den och hela sortimentet när ni anger koden ”JOSEPHINE30” (samarbete)
Fina tjejer som ville ta kort! Marie fick med en mycket ointresserad Stefan i hörnet också haha!Saga, Marie och Me! 
ALLTSÅ hur fin är hon inte???MUUUUMS

XOXO

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *