DRÖMVÄSKORNA

Vet ni, jag har aldrig varit speciellt intresserad av väskor eller märkes prylar för den delen heller. Jag har liksom inte varit en sån tjej. Jag minns att min mamma köpte en Michael Kors väska till mig och jag brydde mig inte speciellt mycket om den utan tyckte bara det var skönt att ha något att lägga grejerna i.

När jag backpackade och reste runt en del och såg att andra la massa pengar på väskor så tänkte jag ”hur fan kan man lägga så mycket pengar på en väska, solglasögon, klocka, ja you name it, allt det där ”onödiga” när man kan resa för pengarna?”, idag förstår jag, idag känner jag också den där kärleken många andra känner till väskor.

Förr la jag alla mina pengar på resor. Jag sparade som en galning och reste upp för allt. Nu sparar jag till drömväskor istället, en i taget då de ja… kostar en hel del – men det är så jäkla kul. Jag minns att när jag träffade Stefan frågade han mig ”vilken är din dröm väska?” jag ba eh???? visste knappt var Chanel eller LV var, på den nivån var det. Nu dock, senaste 2 åren har jag funnit ett intresse för väskor. Det är en så fin detalj och jag älskar att bara surfa runt på internet och kolla på alla väskor som finns. DOCK önskar jag att jag var ännu bättre på väskor, mode, designer osv men det är jag absolut inte, jag tycker bara det är fint att titta på men är värdelös att matcha och få ihop det själv haha – true story.

Alla väskor här på bild är SÅ FINA och SÅ DRÖM. Det finns flera såklart men dessa är mina wanties just nu, sen ändras det alltid, imorgon tycker jag säkert en annan väska är finare än någon av dessa haha det är därför jag ALLTID tänker mig för innan jag köper en väska och testar den flera gånger innan jag köper.

Gillar ni märkesväskor? Har ni några hemma? 
PUSS och godnatt!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Josefine

    Hej. Kan du inte göra ett inlägg om när du backpacka. Var du reste, bilder osv.
    Lägg gärna upp bilder på vad du stoppa i Ullared är nyfiken på om det är lönt att åka dit.

    • josephine

      Jag ska lägga upp ett inlägg om Ullared imorgon!! 🙂 Kan absolut göra ett om backpackingen också. Har dock gjort det några gånger förut så jag kan se om jag hittar det inlägget till dig annars 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *