VILL NI TESTA? 

I samarbete med Nextory.

Vet ni vad jag älskar, att lyssna på pod, ljudböcker, dokumentärer etc. Det är så avslappnande att bara lägga sig med ett par hörlurar och komma bort från ”verkligheten” ett litet tag.

Har ni testat Nextory? Jag har haft det ett tag nu och vill verkligen rekommendera det. Jag har fixat en rabattkod till er om ni skulle vilja testa op nextory. Ange ”Josephine” när ni klickar på den HÄÄÄÄR länken så får ni 30 dagar helt gratis! Super bra testa på grej.

Ni som följer mig vet att jag alltid är sjukt stressad och inte alltid mår 100 men ärligt talat så hjälper det mig att bara lyssna på en bra bok, vara för mig själv och bara njuta så som sagt, jag rekommenderar er verkligen till att testa. 
PUSS!!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - Caroline Roxy - Destination unknown
  • Linda

    Jag kör bookbeat just nu. Fick gratis 3mån:) det är bäSt när man städar och fixar i köket..:) såå najs att lyssna på! Lyssnar på Häxan just nu! Asbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *