IDAG SKA JAG RIDA!!

Äntligen är dagen här då jag och Elin ska börja rida! Jag är lite stressad (som alltid). Vi ska vara där om 30 min och här sitter jag och bloggar…. men, jag ville snabbt uppdatera er om vad jag köpt inför ridningen! Jag är sååå nöjd med alla grejer och det känns helt fantastiskt att ha på sig ridkläder igen, dock hjälmen kändes väldigt konstig på, men det är nog en vane sak!HUR FINA GREJER?

Nu ska vi iväg! Herre vad nervös jag är! PUSS

Posted in: Uncategorized

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - WANTIES Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *