WHITE N GOLD N PINK N CÉLINE

Hallå babes!

I fredags åkte jag med mina vänner Emma, Marie och Maja till Helsingborg för lite fotografering och mys. Vi fikade, fotade och bara hade en sån där tjej häng dag som jag älskar! Här kommer lite bilder från dagen: Klänningen hittar ni HÄR (länk!)Sen har jag en annan sak att säga… jag ska sluta dra in Stefan i mina sociala medier. Det bara slog mig att han har aldrig bett om det, jag har aldrig frågat honom utan bara dragit in honom i den här ”världen” utan att ens fått ett ”ok” eller ”jag vill”. Detta är mitt jobb, inte hans och så som jag skrev i ett tidigare inlägg så kämpar jag för att verkligen vara mig själv numera i mina medier och jag ska även försöka hitta tillbaka till saker jag tycker är roligt att göra tex smink och inte dra in honom i allt. Jag känner att jag tappat lite av kontrollen med allt som har med sociala medier och mitt jobb att göra, jag kan inte längre skilja på privat och jobb och det är därför jag skriver att jag numera vill satsa på smink etc istället för att dra in Stefan i mina medier. Fattar ni lite hur jag tänker?

PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *