PINK IS THE NEW BLACK

Jag älskar denna rosa jacka från Nelly. Den är sjukt skrikig men ärligt talat så är jag så less på mig själv att jag alltid bär svart. Det är snyggt och alltid rätt med svart men jag vill vara lite mer loco så nu försöker jag iallafall på dessa bilder. Hur fin är inte denna vägg Btw? Värsta fina flamingon!!

 Gillar ni att klä er i färg? 
Jacka HÄR(klick!)Jeans ZARA (klick!)Tröja(gammal från Ivyrevel)/ Solglasögon HÄR(klick!)Skor(gamla från NA-KD)
BTW, hur gillar ni att redigera era bilder? JAG KAN FAN ALDRIG BESTÄMMA MIG.
Ena dagen vill jag ha ljusa och klara bilder med mycket kontrast och andra dagen vill jag ha mörka bilder utan kontrast som dessa i detta inlägg. Vad föredrar ni?
Fattar ni att för 2 år sedan brydde jag mig inte ett smack om väskor och hade alla saker jag ville ha med mig ut i fickan eller i min Michael Kors väska jag fick av min mamma som jag endast använde ibland för jag var så ovan och tyckte det var jobbigt att släpa runt på en väska. Nu älskar jag att bära väskor!! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - Kitchen aid Keela - Min nya pulsklocka!
  • Ellie

    Åh vilken fin jacka och vad snygg du är i den! Jättefint kombinerat med resten av kläderna 😍Jag älskar att klä mig i färg och försöker bli bättre på det. Tycker det är så tråkigt när hösten närmar sig att många börja klä sig i mörka kläder. Lite färg kan muntra upp en så mycket lite deppiga dagar! Kram bästa du och tack för att du är så öppenhjärtlig i din blogg🐥 Skönt att veta att man inte själv med att kämpa med sitt mående 🌸🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *