VAD VAR POPPIS PÅ 90 TALET? 

Idag har jag faktiskt mått bättre.

Jag fick upp vid kvart över 9, cyklade till EH vid Hansa (ni i Malmö har koll), där köpte jag en latte och väntade in Madelene och vi vandrade som vanligt till ribban med våra 2 små bollar där de fick busa. Det är sol idag och det har gjort mig på ganska gott humör faktiskt. Det brukar inte kunna påverka mitt humör, alltså vädret, men idag gjorde det faktiskt det.

Efter våran PW köpte jag sallad till mig och Stefan, åkte hem och åt och sen kom Marie hem till mig och vi satt i timmar och letade fram 90 tals kläder!!??? Grejen är att vi ska på Nelly’s mega fest den 1 september (btw kan ni vinna biljetter till den festen på min senaste post på instagram, det kommer bli FETT så gå in och tävla) och det är 90 tals tema och jag har NOLL KOLL på vad jag ska  ha på mig? Har ni tips? Skriv isåfall! Jag tänker typ Spice girls och Britney Spears, eller?

När Marie hade gått tog jag bilen till Lund och här sitter jag nu och väntar på att få en spraytan av bästa Emily på spraytan Lund. Hon är verkligen grym, rekommenderar starkt!

PUSS PÅ ER.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Jennifer

    Kolla in musikvideos och filmer, där finns ju bästa inspon! Men jag ser alltid mörk läppenna till ett ljusare läppstift, blå ögonskugga, korta klänningar med spagetti-straps, chunky-heels, håret uppsatt lite halvgalet med delar som hänger i ansiktet, clips i håret i form av stjärnor och liknande, grunge looken osv. Beverly hills 90210 är sjukt bra för 90-tals inspo 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *