GOODIEBAG FROM HEAVEN

Hoppas ni har en fin lördag,

Jag har haft bästa lördagen hittills. Jag vaknade, tog en promenad med Bailey och sen åkte jag till stallet och hade min andra ridlektion. Jag sa faktiskt till om min häst jag hade förra ridlektionen och dom var jätte förstående så jag fick en annan häst denna gång som var sååååå bra och pigg! De andra i gruppen sa att de tyckte synd om mig som hade den andra hästen förra gången och när en av de tjejerna hade haft honom så grät hon och vägrade ha honom igen så ja, jag tror det var en bra grej att jag bytte haha… Anyways, ridningen gick super bra dock tycker jag det är svårt att slappna av. Jag sitter och spänner mig nästan hela tiden för jag är så ovan, stel och har ingen balans what so ever men det blir bättre med tiden tror jag, huvudsaken är att det är roligt och det är skit kul verkligen.

Här är bilder från min goodiebag från Dior eventet. Jag har inte haft tid att testa något ännu men jag tänkte göra det imorgon. Har ni testat några av dessa produkter? Vad tycker ni isåfall? Jag fick en kommentar att någon inte gillade den nya doften ”Miss dior” men jag gillar den som fan. Den luktar verkligen KVINNA och inte typ Britney Spears söta doft (sry alla som gillar och äger den parfymen, I hate it och så hatar jag vanilj dofter UHHHH…)

Nu ska jag ta en timme och slappa framför TVn och sen ska jag iväg och träffa några hockey flickvänner då våra killar är iväg och spelar Champions League i Norge! Ha en fin kväll<3

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *