HON SOM ÄR SÅ JÄKLA BRA 

Godkväll bästa ni,

Jag och Elin har brainstormat maaaassor idag inför vår podd. Vi har kommit på en hel del ämnen att prata om och även tänkt på det ni skrivit till oss, era önskningar på ämnen och jag tror verkligen det kommer bli så jäkla bra. Vi satt hela eftermiddagen och skrev ner saker och försökte komma på så många viktiga ämnen som möjligt(säg gärna till om ni har några fler önskningar om ämne).

Elin och jag klickar på alla punkter, kan verkligen snacka om allt och har liksom sånt där skönt avslappnat tjöt med varann så jag tror verkligen på detta och ser fram emot det. Vi kommer spela in första avsnittet denna vecka och sen kommer det komma ut ett avsnitt i veckan. Vilken dag det blir har vi inte riktigt bestämt ännu, vi får se! 
Jacka HÄR(klick!)/ Skor HÄR(klick!)/ Byxor HÄR(klick!)HUR glad blir man inte av denna bild? Elin ser verkligen genuint glad ut. Åh världens bästa och finaste människa verkligen<3 As usual så är Bailey världens sötaste hund. MY BABY <3
PUSS!!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *