Q&A

TODAY’S QUESTION:
Hej! Jag vill göra samma ingrepp som du gjorde och var på konsultation idag, kirurgen sa att de föredrar två operationer, en operation för förminskning och en för implantat. Han sa även att de bara kan ta bort Max 60% av mina egna bröst och sedan lägga inlägg men de kan hända att brösten blir väldigt stora? Tycker att allt han sa låter konstigt, speciellt det med två operationer, vad sa de på art clinic till dig och hur mycket av dina egna bröst tog de bort? Jag har idag naturliga bröst som motsvarar 1100gram styck. Hälsningar Lina

Hej Lina. Jag var på en konsultation i Sthlm på en annan klinik för länge sedan innan jag bestämde mig för att gå till Anders i Uppsala och där sa de samma sak, att de ville göra två operationer och det kändes inte alls bra. Jag tror att alla kirurger jobbar på olika sätt. Min kirurg tyckte att det var bättre att göra allt på en gång då de alltid finns risker med att bli nedsövd etc så varför ska man göra det en extra gång när man kan göra båda ingreppen under ett och samma tillfälle?
Jag vet inte hur mycket man kan/inte kan ta bort och jag minns faktiskt inte exakt hur mycket de tog bort av mig men jag tror det var ca 400-450 och sen la de in implantat på 300ml.  Jag har fortfarande stora bröst och det var det jag kom överens om med min läktare för jag fortfarande ville ha stora bröst efter operationen. Varför jag ville det är för att jag inte skulle känna mig som mig själv med små bröst utan jag vill ha stora men så känner inte alla såklart, en del vill ha mindre och en del större, allt handlar ju om vad man själv trivs med.

Skriv ner alla dina frågor och funderingar och ring till kliniken/boka en tid då du får komma och prata igenom allt igen ELLER boka en konsultation på en annan klinik där du kan få höra en annan läkares tankesätt också. Det är aldrig fel med för mycket info. All lycka till!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *