MY KIND OF EVENING

Hallå finisar,

Alltså, jag har mått så bra senaste tiden. När jag läser det tråkiga inlägget jag skrev senast om mitt mående så blir jag både ledsen och glad. Ledsen för att jag faktiskt mår så pass dåligt ibland men också glad för att det kan vända, och när jag väl mår bra så uppskattar jag det så otroligt mycket.

Tex igår. Stefan kom på den briljanta idén att åka och köpa en engångsgrill, ta med våra vänner till ribban, grilla, umgås och kolla på solnedgången. Sagt och gjort så tog vi alla varsin cykel, åkte och handlade, cyklade till ribban och bara hade det SÅ mysigt. Lite sorgligt också då Emma, min vän som bor i Malmö flyttar till Italien på måndag. Im happy for her men hon är en av de jag kommit närmst i Malmö och jag känner inte så många här så det kommer bli tomt utan henne. Dock har vi redan bestämt att det blir en Italien tripp där vi hälsar på henne!

Hur som haver var det verkligen en sån där kväll i livet man kommer att minnas.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Blå lagunen Alexandra Nilsson - Svar på tal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *