MAKEUP HEAVEN

Hej babes,

Wow vilken dag det varit. Först var jag på ett frukost möte med en tjej ang en grej jag kan berätta mer om imorgon, sen gick jag till Inglot på Triangeln då jag kanske ska börja samarbeta med dom så jag fick plocka  på mig maaaaaassa produkter att få testa hemma och se om jag gillar deras typ av smink. (A girl’s dream I know, att bara få gå och plocka på sig vad som helst i en smink butik). Efter det träffade jag Emma en snabbis för att säga hejdå då hon flyttar till Italien på måndag och jag kommer inte hinna träffa henne innan hon åker:(:(:(:(. Det blev lite tårkalas när vi sa hejdå men som tidigare sagt så ska jag försöka ta mig till Italien för att hälsa på henne. Efter det hämtade jag ut flera paket på olika ställen så jag åkte runt i hela jäkla Malmö och sen var jag och kollade på Stefans match. Det kanske inte låter som fullt upp men det har verkligen varit det. Alltså förstår ni hur jäkla amazing det var att gå runt i denna butik och bara få välja ut mina favoriter? Wow wow wow wow! Det finns så mycket fint och jag fick med mig så mycket fint hem, kolla bara:

Nu ska jag sova! Natti peeps<3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *